Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden

Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / CatalcaVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Istanbul / Catalca - videoVillor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Interiör bilder-1Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Interiör bilder-2Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Interiör bilder-3Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Interiör bilder-4Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Interiör bilder-5Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Interiör bilder-6Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-1Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-2Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-3Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-4Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-5Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-6Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-7Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-8Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-9Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-10Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Byggbilder-11Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Planritningar-1Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Planritningar-2Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Planritningar-3Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden, Planritningar-4
Pris 119.900 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Catalca
 • 150 m²
 • 3+1 dp
 • 2
 • 1
 • 10/2019
 • 2
 • Redo att flytta
 • 100 mt
 • 67 km
Objekt-ID IST-390

3 Bra anledningar att köpa

• 100 meter gångavstånd till stranden
• Ett timmes avstånd till Istanbul flygplats med bil
• Fredlig plats omgiven av skog på tre sidor

Lyxdesignade villor med 3 sovrum omgiven av gröna områden i Yalıköy, Çatalca

Istanbul villor till salu erbjuder ett lugnt liv bort från stadens buller i Yalıköy, Çatalca. Yalıköy är en ny semesterregion i Istanbul med sina naturliga skönheter, sportaktiviteter, historiska strukturer och 12 km längs sandstranden. Denna region börjar bli det nya investeringsområdet tack vare sitt läge i de norra skogarna och Svarta Havets hisnande kust. Yalıköy ligger nära de viktigaste artärerna som Yavuz Sultan Selim Bridge, E-6 Highway och Istanbul Airport.

Lyx designade villor ligger nära många sociala bekvämligheter som restaurang, bensinstation, bank, butik och ett café. Dessa villor i Istanbul ligger 100 meter till stranden Yalıköy, 67 km till International Istanbul Aiport, 106 km till Taksim-torget, 59 km till TEM Highway och 50 km till Çatalca centrum.

Villan komplexet är omgiven av skog. Det finns totalt 8 oberoende villor i komplexet. Varje villa har en privat trädgård, parkeringsplats, camellia med grillplats och 24/7 säkerhetskamerasystem.

Här finns bara en typ av tillgänglig villa

3+1 villor är 150 m² med vardagsrum, separat kök, 3 sovrum, 2 badrum och en trädgårdsterrass.

Panoramautsikt över villor med havsutsikt är designade med lyxiga och högkvalitativa interiörmaterial som en ståldörr, duschkabin, bred balkong och fönster, köksapparater, naturgas, luftkonditioneringsinfrastruktur, hängande tak och LED-belysning.

Kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Villor i istanbul med Havsutsikt gångavstånd till stranden

Villas / Istanbul / Catalca

I ett komplexParkeringSäkerhetskameraTrädgårdDuschGrillplatsKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökStrand (0-500 m)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 119.900 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga villor sammanflätade med naturen i Beykoz RivaLyxiga villor sammanflätade med naturen i Beykoz Riva268.800 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Beykoz / IstanbulRedo att flytta villa med privat trädgård i Istanbul TurkietRedo att flytta villa med privat trädgård i Istanbul Turkiet289.800 €4+1 trpBuyukcekmece / IstanbulHavsutsikt villor gångavstånd till bekvämligheter i IstanbulHavsutsikt villor gångavstånd till bekvämligheter i Istanbul599.600 €5+1, 7+2Beylikduzu / IstanbulSnitsig Istanbul Marina Hus Omgiven av Grönt OmrådeSnitsig Istanbul Marina Hus Omgiven av Grönt Område684.700 €5+2, 6+2, 7+2Beylikduzu / Istanbul