Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli

Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / CentrumVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoVillor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-1Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-2Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-3Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-4Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-5Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-6Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-7Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-8Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-9Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-10Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-11Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Interiör bilder-12Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Byggbilder-1Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Byggbilder-2Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Byggbilder-3Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Planritningar-1Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli, Planritningar-2
Pris från 372.300 €Verifierat prisPrisuppdatering den 16.07.2021
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Kocaeli / Centrum
 • 190 m² - 281 m²
 • 4+1 dp, 5+2 dp
 • 4,6
 • 2
 • 09/2021
 • 2
 • Under konstruktion
 • 5 km
 • 6 km
 • 66 km
Objekt-ID KCO-0010

Topp 3 skäl att köpa

• Villor med privata pooler
• Utsikt över staden och havet
• I ett komplex med olika sociala bekvämligheter

Fristående villor med utsikt över havet och staden i Kocaeli Izmit

Villor till salu ligger i Kocaeli Izmit. Villorna ger dig möjlighet att njuta av den blå havsutsikten på dagen och den ljusa stadsutsikten på kvällen från din balkong. İzmit är det centrala distriktet i Kocaeli och det är en vacker stad som sticker ut med sin utvecklade industri, naturliga skönheter och semesterorter som kan erbjuda olika alternativ för sommar- och vinterperioder. Tack vare sitt läge ligger Kocaeli 1 timme från vissa städer som Istanbul och Bursa.

Villor till salu i Kocaeli ligger 5 km till centrum, 6 km till havet, 5,7 km till Acibadem-sjukhuset, 6,9 km till Izmit Statligt sjukhus, 9,4 km till Ncity Köpcentrum, 10 km till Outlet Center Izmit, 17 km till Kartepe, 40 km till Sapanca centrum och Sapanca-sjön, 40 km till Osman Gazi-bron, 45 km till Gebze, 66 km till Sabiha Gokcen internationella flygplats, 88 km till Istanbul Kadikoy, 131 km till Istanbuls internationella flygplats.

Det finns 11 block, 362 lägenheter och 11 villor på en 23 000 m² stor markyta. 5 345 m² av komplexet är reserverade för sociala områden. Bostadskomplexet har många lyxiga funktioner som t.ex. inomhus- och utomhuspooler för vuxna och barn, solterrass, turkiskt bad, bastu, ångbastu, gym, basket- och fotbollsplaner, lekplats, biograf, restaurang, spelrum, dagis, marknad och bageri, promenadvägar, inomhus- och utomhusparkering, hiss, säkerhetskamera dygnet runt och bevakning.

De fristående villorna i ett komplex med 4 och 5 sovrumsalternativ har ett separat kök, balkong, terrass, eget badrum, fristående pool, trädgård och utomhusparkering framför villan. Villor till salu i Kocaeli är utrustade med komforthöjande funktioner som ståldörrar, LED och spotlights, luftkonditionering, köksmaskiner, dusch, PVC-fönster, träpersienner, laminat och keramiska ytbeläggningar, värme och satellit-tv-system.

Allmänna detaljer av Villor med havsutsikt och privat pool i Kocaeli

Villas / Kocaeli / Centrum

BastuSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökHavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

4+1 Villas372.300 €5+1 Villas461.000 €*Prisuppdatering den 16.07.2021 09:51:06

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties