Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya

Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / DosemealtiVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Antalya / Dosemealti - videoVillor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-1Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-2Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-3Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-4Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-5Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-6Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-7Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-8Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-9Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya, Planritningar-10
Pris från 221.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Dosemealti
 • 205 m²
 • 5+1 trp
 • 2
 • 3
 • 12/2021
 • 3
 • Under konstruktion
 • 17 km
 • 17 km
 • 28 km
Objekt-ID AYT-2004

Topp 3 skäl att köpa

• Nära stadens centrum och omgiven av natur
• Privat trädgård och pool
• Samtida arkitektur

Samtida designade villor 100 meter från skogen i Antalya

Villor till salu ligger i Dösemealti, som är ett vackert distrikt sammanflätat med naturen i Antalya. Skogsutsikt villor ligger nära idrottsklubbar, antika städer, marknader, offentliga basarer, bageributiker, postkontor och sjukhus. Villor i Antalya ligger 1,3 km från huvudvägen, 2,4 km till Orfe Ridklubb, 17 km till stranden, 17 km till köpcentret MarkAntalya och 28 km till Antalyas internationella flygplats.

Villakomplexet består av en envånings villa med 3 våningar och 8 villor och en villa på 2.000 m². Komplexet erbjuder privata trädgårdar, privata pooler, privat bilparkering och 24/7 säkerhetstjänster för boende.

Typer av villor

Villor med 5 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, en toalett, ett badrum, ett eget badrum, en tvättstuga, ett gym, 2 balkonger och en trädgårdsterrass.

Lyxiga villor till salu i Antalya har köksapparater, luftkonditionerings- och naturgasinfrastruktursystem, persienner, bastu, varmvattenberedare, garderob, ståldörr, TV-enhet och spotlight.

Allmänna detaljer av Villor med privata pooler omgivna av natur i Antalya

Villas / Antalya / Dosemealti

SwimmingpoolI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7LuftkonditioneringPersiennerDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 221.000 €*Prisuppdatering den 10.07.2021 12:12:35

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Modernt designade parhus i Antalya KunduModernt designade parhus i Antalya Kundu218.500 €3+1 5+1Kundu / AntalyaParhus Triplex hus till salu i ManavgatParhus Triplex hus till salu i Manavgat172.500 €5+1 trpManavgat / AntalyaCharmig Duplex Villa Omgiven av Naturen i AntalyaCharmig Duplex Villa Omgiven av Naturen i Antalya230.000 €5+1 dpKepez / AntalyaVälskött Hus Omgivet av Natur i Antalya DosemealtiVälskött Hus Omgivet av Natur i Antalya Dosemealti249.800 €7+2Dosemealti / Antalya