Ring oss +90 242 324 54 94

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Visningsresor till Turkiet med Antalya Homes

RİNG OSS FÖR EN KOSTNADSFRI VISNINGSRESA

Söker du efter en semesterbostad, permanent boende elleren finansiell investeringsobjekt tycker vi att man bör känna till området innan man avgör om vilket som är det rätta valet för en. Vi arrangerar visningsresor där ni få se flera olika alternativ samt får insyn i områden och vad de har att erbjuda efter era intressen. Ni får erfara vår Turkiska gästfrihet under resans gång och ni är inte förpliktigade att köpa något.

Kostnadsfri flygbiljett” gäller endast för de kunder som köper bostad av Antalya Homes. Erbjudandet gäller för en person och är begränsad upp till max 400 Euro och kan endast nyttjas av en kund som köper bostad. För att ta del utav erbjudandet måste kunden själv uppge detta till våra säljare.

Kostnadsfri logi” gäller endast för kunder som köper bostad av Antalya Homes. Erbjudandet gäller för 4 dagar i hotell med dubbelrum eller i någon av Antalya Homes gästhus. Gästhuset betalas in direkt vid anländandet och avgiften är: 50 Euro för 2 dagar, 150 Euro för 3-4 dagar och 350 Euro för 1 vecka. Vid val om boende på hotell kompenserar Antalya Homes upp till max. 400 Euro. För att ta del utav erbjudandet måste kunden själv uppge detta till våra säljare.

GÅ TILL
TOPPEN
Vi anställer