Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer

Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Kemer / CentrumBekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Kemer / Centrum - videoBekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Kemer / Centrum - videoBekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Kemer / Centrum - videoBekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Interiör bilder-1Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Interiör bilder-2Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Interiör bilder-3Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Interiör bilder-4Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Planritningar-1Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Planritningar-2Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Planritningar-3Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Planritningar-4Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Planritningar-5Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer, Planritningar-6
Pris 92.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Kemer / Centrum
 • 55 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 2015
 • 2
 • Klart att flytta in
 • 3 km
 • 3,2 km
 • 40 km
Objekt-ID KMR-015

Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen

Lägenheter ligger i ett ljudlöst område sammanflätade med naturen. Det är lugnt område omgivet av natur och barrträd. Bekväma lägenheter ligger nära många sociala bekvämligheter som marknader, kaféer, restauranger, sjukhus, apotek, offentlig basar och kollektivtrafik. Stranden ligger bara 5 minuter från dessa lägenheter med bil. Lyxiga lägenheter ligger 3 km till Kemer centrum, 3 km till sjukhuset, 11 km till Tahtalı-kabelbanan, 13 km till Phaselis, 46 km till Antalya, 38 km till Cirali, 34 km till Olympos och 40 km till den internationella flygplatsen.

Lyxiga lägenheter in Kemer är byggda på 5365 m². Lägenhetkomplex består av 3 kvarter och totalt 54 lägenheter. Vizyon Lägenheter har många faciliteter som en väl utformad trädgård, en pool, en lekplats för barn, ett gym, en bastu, en parkeringsplats, en vaktmästare, en generator, en hiss, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av lägenheter

Studio lägenheter är 43 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

Standardrum med 1 sovrum är 55 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en balkong.

1 sovrum trädgård duplex lägenheter är 90 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, 2 badrum, ett förråd, ett omklädningsrum och en terrass.

2 sovrum trädgård duplex lägenheter är 90 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, 2 badrum och en terrass.

2 sovrum penthouse duplex lägenheter är 85-91 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, en toalett och en balkong (tillval).

Alla lägenheter har köksutrustning, video intercom, satellit-TV-system, trådlös internetuppkoppling och luftkonditionering.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Bekväma lägenheter sammanflätade med naturen i Kemer

Lägenheter / Kemer / Centrum

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 92.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Mysiga Lägenheter vid den Främsta Platsen i KemerMysiga Lägenheter vid den Främsta Platsen i Kemer55.000 €2+1 dpArslanbucak / KemerLjusa 1+1 lägenheter med vacker natur i KemerLjusa 1+1 lägenheter med vacker natur i Kemer55.000 €1+1Arslanbucak / KemerFullt möblerade fastigheter med bergsutsikt i KemerFullt möblerade fastigheter med bergsutsikt i Kemer96.000 €2+1, 3+1 dpArslanbucak / KemerMöblerad Lyxfastighet i Kemer TurkietMöblerad Lyxfastighet i Kemer Turkiet99.000 €2+1Arslanbucak / Kemer